Thursday, October 14, 2010

Buat Kaum Wanita, ada 9 Perkara yang Anda Tidak boleh Berbincang dengan Lelaki...


Perhubungan adalah satu titik tolak kebahagian. Kebahagiaan bukan boleh dicapai dengan mudah. Banyak cabaran yang perlu kita hadapi. Buat kaum wanita, berhati-hatilah ketika berbincang sesuatu dengan teman lelaki anda.

Bacalah sendiri benda kat bawah ni ye……

1. Jangan citer tentang lelaki lain yang dalam diam-diam mencintai anda


2. Membenci ibu mereka. Memang lelaki cukup pantang.



4. Citer keburukan kawan baik lelaki tu. Kawan tu penting bagi mereka
.
5. Jangan membandingkan dia dulu dengan sekarang, Lebih lagi tentang kegagahannya. Nanti buruk padahnya

6. Jangan buat dia patah semangat terhadap pekerjaan yang dia lakukan. Sebaliknya cuba la bantu.

7. Bercerai atau putus. Memang satu perkataan yang lelaki tak boleh dengar. Elok la dihindarkan.

8. Kalau pendapatan anda melebihinya, jangan la nak diperbesarkan. Benda tu akan menyinggung perasaan dia

9. Bila jumpa dengan teman lelaki lama, tak payah la terlalu ghairah dan tak payah la diceritakan perasaan tu kat dia. Benda tu dah lepas. Biar dia laki tu bahagia dengan hidup dia.

6 comments:

  1. haha! pernah buat one of those perkara! apa dia? biar lah rahsieeee~ malu ooo~ and now mmg dah putus! so dont ever dare utk buat perkara tu lagi in future.. keh keh keh~

    ReplyDelete
  2. thanks 4 viewing hanys...huhu

    ReplyDelete
  3. wah bnyk kesilapan suzie wat ni..huhu

    ReplyDelete
  4. suzie, xpe2....lumrah mnusia la wat ksilapan..tp kita boleh brubah kn...huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...