Thursday, April 7, 2011

Kipas Angin Tanpa Bilah Kipas??

Tajuk aku ni nmpk pelik ckit kn..huhu..tp mmg pelik pun..aku sndri pun pelik gak..haha..ni ada satu produk baru yg aku nk gtaw iaitu produk yg boleh menguatkan aliran udara smpai bley wjudnya angin tanpa mggunakan bilah kipas..

Bagi aku la kn,teknologi ni nmpk mnarik dan bley dpt untung..ampa taw sbb pa?? use your imagination ok…contoh, klu bnda ni letak kt helikopter, rsanya bley jimat nih..xpyh guna kipas2 yg besar dh..kna kpala bley putus ooo….lg satu, klu guna kt umh, xpyh dh nk susah2 p cuci bilah kipas tu..ghenyah!!(org utara taw la bnda pa ni..hehe)..eleh, ampa pun bkn slalu cuci btoi dak?? aku taw la sbb umh aku pun stahun 2x ja cuci..tu pun time raya haji ngn raya posa…hahah..nmpk sgt baloq liat…

ok, aku pun mls dh nk mrepek pnjg2..klu ampa nk kepastian tntg bnda ni, aku ada letak video kt bwh ni..ampa pakat2 la tgk sndri noh…


video

1 comment:

  1. kipas angin tanpa bilah maksudnya aircond lah kan? hehe

    Korang, meh le baca my latest entri ini :) :
    Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...