Tuesday, January 21, 2014

Persembahan Air Pancut Berirama, Kota Kinabalu

Buat sapa-sapa yang pernah tengok air pancut berirama kat KLCC, haaa kat Sabah pun ada gak tau. Kalau sapa yang mai Kota Kinabalu naik flight AirAsia mesti turun kat KKIA Terminal 2. Kat situ memang senang dah nak nampak Perdana Park (tempat air pancut). Betul2 kat pintu gerbang besar nk menuju ke pantai Tanjung Aru. Perdana Park tu tempat orang dok joging petang2. Kalau malam depa bukak untuk pertunjukkan air pancut. Masuk free ja. Cuma kena bayar parking kereta ja.


Ni dia depan pintu masuk.


Jadual persembahan ar pancut. Nampak kabur skit sebab masalah hp murah..kahkahkah..start pukul 7 malam sampai pukul 9 malam. Pandai2 la ampa tengok nohhh...




Nampak tu?? Kalau bawak budak2 mesti depa suka ni.


Kalau agak2 lapar ja, tak payah risau. Kat dalam tu ada kedai makan. Tapi yg jenis mahal2 skit la macam Secret Recipe, pizza dll. Ni la salah satu tempat orang bawak family beriadah nk hilangkan stress keja ka apa ka. Sambil2 tu boleh la tengok kapalterbang atas kapla.

1 comment:

  1. Salam perkenalan. Cantik pancutan air tu. Bila2 ke KK blh tgk:))
    Jemput singgah blog saya http://alamwellness.blogspot. Tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...